Haar, visagie en styling

Over ons

Wij creëren de look die bij u past qua vorm, kleur en stijl. Daarbij werken wij met de hoogwaardige producten van o.a. Redken zodat de haarkwaliteit goed blijft.

Wij verzorgen uw bruids- en gelegenheid kapsels: föhn, krul, stijl, opsteek- en vlechtwerk, net dat beetje extra! Visagie , voor uw bruids- en feest make-up en natuurlijk een persoonlijk make-up advies.

Ook werken wij met hair extensions : 100% natuurlijk haar in prachtige kleuren, effen of met kleurschakeringen kant en klaar er in verwerkt; voor vol en lang haar, of een snelle verandering. Just for fun!

Kleur analyse; aan de hand van de natuurlijke pigmentatie van uw ogen, huid en haarkleur bepalen we welk kleurgamma het beste bij u past. Met welke haarkleur, kleding, make-up en accessoires ziet u er op uw best uit. In harmonie met de juiste kleuren zult u er frisser en vooral jeugdiger uit zien. 

Stijl advies; geleid door uw eigen lichaams-  gezichtsvorm en proporties , gaan we kijken welke haardracht, kledinglijn, details,  en accessoires het beste bij u passen. Het belangrijkste daarbij is, uw persoonlijke stijl in kaart brengen.

Natuurlijk is het kleur- en stijlverhaal voor ons als hairstylisten onmisbaar! Bij iedere klant word dit meegenomen in het advies, én de behandeling, zodat het “klopt”. 

Voor vragen kunt u ons altijd bellen of u stuurt ons een e-mail. Wij proberen u dan zo snel mogelijk van het juiste advies of antwoord te voorzien.

Voor afspraken en/of prijsopgaven verzoeken wij u om even te bellen.

ARTISTICS MARLEEN VAN DER VLIET

Ring 3
4455 AC Nieuwdorp

Tel: 0113-613663
E-mail: artistics@zeelandnet.nl